l serdika center sofia pagane uniques l serdika center sofia pagane uniques l serdika center sofia pagane uniques

LightHouse - Serdika Center Sofia - Mall

Адрес: бул. „Ситняково“ 48, щанд LightHouse етаж +1(над партер)

Работно време:

Пон-Нед : 10:00ч. - 21:30ч.

Без почивен ден

телефон: +359 885 863 796

 

serdika center PAGANE uniques